Over ons 2023-05-24T17:51:51+00:00

OVER ONS

Hop Boomverzorging is opgericht in 1998 door Rene Hop, die al jarenlang met passie het bedrijf runt. Rene is als jonge hond begonnen in het hoveniersvak en wist al vrij snel dat hij verder wilde in de boomverzorging. Zo begon hij met het werken in bomen, en niet veel later volgde hij de opleiding tot European Tree Worker (ETW). Al jarenlang voert hij met plezier het werk in de boomverzorging uit en er is dan ook geen uitdaging te gek voor hem.

In 2017 besloot zijn zoon Jordy zich aan te sluiten bij het bedrijf en sindsdien werken zij samen vol passie en plezier aan het bedrijf.  In 2018 besloot Jordy om ook zijn ETW Certificaat te gaan halen waarna hij al snel de doorstap maakte en in 2022 zijn European Tree Technician (ETT) certificaat haalde. Dit zorgt ervoor dat wij u als klant nog beter kunnen bedienen op het gebied van bomen. Door het behalen van zijn ETT certificaat zijn wij nu dus ook gespecialiseerd in het boomtechnisch advies.

Momenteel timmeren zij samen hard aan de weg en is het een bedrijf dat een uitgebreid machinepark heeft en uw compleet kan voorzien van alle gemakken binnen de bomenwereld.

Hop Boomverzorging staat voor veiligheid en schoonheid van bomen, en door hun passie en liefde voor bomen nemen ze de complete zorg van al uw bomen over. Kortom voor een boompje groot of klein moet je bij de Hopjes zijn.

Groen denken en doen!